Adobe Creative Cloud for Teams – korlátozott ideig most 20% kedvezménnyel!

Az Adobe Creative Cloud-ban a csapatok mindent megtalálnak amire szükségük lehet a hatékony és zökkenőmentes együttműködéshez. Elérhetőek az iparágvezető kreatív alkalmazások és felhőalapú szolgáltatások olyan, teljes spektrumban, amely megkönnyíti a közös munkát. A csomag emellett az adminisztrációt egyszerűsítő és hatékonyságnövelő exkluzív üzleti funkciókat kínál.

Több mint 20 alkalmazás minden képzettségi szinthez! A tervezést, a webes munkákat, a fotózást és a videózást, plusz az együttműködést mindenki számára megkönnyítő szolgáltatások egyaránt megtalálhatóak az Adobe Creative Cloudban. Most ezt csapatával akár 20%-os kedvezménnyel veheti igénybe!

A kedvezmény az alábbi termékre vonatkozik:

Fontos:

  • A kedvezményt új Adobe CC for Teams All Apps előfizetésre vagy a már meglévő Adobe CC for Teams All Apps előfizetések bővítésére is fel lehet használni.
  • Az engedményt a meglévő Adobe CC for Teams előfizetések megújítására nem lehet felhasználni!
  • Továbbá a kedvezmény érvényes az Adobe CC Single App-ról Adobe CC All Apps-ra történő frissítésére, ha az előfizetés a megújítás fordulópontján +/- 30 nappal történik és rendelkezik Adobe VIP előfizetéssel.
  • 12 hónapos tagság szükséges az új VIP-szerződést regisztráló új ügyfelek számára.
  • 3 éves szerződés esetén a kedvezmény csak az első évre vonatkozik. A második és harmadik év normál áron kerül számlázásra. Kivétel ez alól, ha az ajánlati időszakon belül történik váltás a Single App csomagról All Apps csomagra.
  • A kedvezmény Creative Cloud for Teams – All Apps vásárlása esetén érvényes.

Az ajánlat 2023. február 2-ig érvényes.