IT tevékenység

A hozzáadott érték…
Az Apple Computer több évtizedes történetében mindig fontos szempont, hogy a felhasználók számára megkönnyítsék a termékek használatát. Az innovatív fejlesztések célja mindig egy barátságos könnyen kezelhető eszköz, technológia megteremtése volt.
Ennek szellemében mi is igyekszünk a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani vásárlóinknak, hogy egy hosszú távú együttműködés keretében élvezhessék a megvásárolt termékek nyújtotta komfortérzést. Többek között a személyes konzultáció, vagy a telefonos segítségnyújtás is része szolgáltatásainknak.

Adobe szoftverek
Cégünk az Adobe magyarországi képviseletén keresztül hivatalos forgalmazója a a világ egyik leginnovatívabb szoftvercégének.
A Creative Cloud programcsomag előfizetéssel minden Adobe program rendelkezésre áll, az előfizetési időszak alatt. Természetesen az egyes programok külön, külön is előfizethetőek.

Cégünk természetesen minden feladatkörhöz árúl szoftvereket, az irodai feladatkörtől, az adatbázis-feldolgozásig.

Számítógépek és tartozékok forgalmazása
Termékeinket és beszállítóinkat úgy választottuk meg, hogy vásárlóinknak a legmagasabb minőségi követelményeket tudjuk nyújtani. A hosszú távú üzleti kapcsolat reményében eladásainkat folyamatos, igény szerinti technikai támogatással segítjük. A számítógépes részegységektől a sok gépes rendszerek leszállítását és üzembe helyezését tudjuk vállalni.
Igyekszünk kedves ügyfeleinknek, már a vásárlás előtt segíteni a helyes megoldások kiválasztásában.
Specialitásunk a kifejezetten kiadványszerkesztésre és számítógépes grafikára alkalmazott gépek, rendszerek tervezése és leszállítása. Kívánság szerinti oktatása, betanítása.

IT tanácsadás
A sokféle gép, periféria, kiegészítő és számítástechnikai megoldás között nagyon sokan nem tudnak eligazodni. Tudásunkat adjuk egy jól kezelhető, ám minden igényt kielégítő rendszer kialakításához, ahol a megbízhatóságon felül az ár/érték arányt is figyelembe vesszük és iény szerint segítünk megtervezni és kialakítani irodai vagy otthoni IT rendszereket.

Szerviz
A gépek eladásán kívül szervíztevékenységet is folytatunk. Az egyes gépek, illetve nagyobb rendszerek javítására, integrációjára, hálózati problémákra kínálunk megoldásokat.
Mind az Apple termékek mind a Windows alapú rendszerek tekintetében több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk.
Vállaljuk irodai, vagy nem egy területen elhelyezett gépek összekötését, internetes kapcsolatainak kialakítását.
Hosszú időre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezünk a kiadványszerkesztéssel, és az internetes problémák megoldásával kapcsolatban.

Webhosting
Weblapok elhelyezése, email postafiókok, biztonsági mentések, tárhelyek személyre szabott árakkal. Szaktanácsadás, ügyintézés, szerviz.

Synology hálózati tárolóeszközök.
A számítástechnikában, mint minden másban is változnak a megoldások. Talán ez az a terület amelyik a leggyorsabban reagál a fejlesztésekre és mivel az élet minden területét befolyásolja, kihatással van mindennapi életünkre is. A régi korok adattárolói: bakelit lemezek, kompakt kazetták, CD-k, VHS szalagos tárolók, stb. és lassan a DVD-k mind a múlté. A legújabb számítások szerint a merevlemezek veszik át az egyre nagyobb helyet foglaló adataink tárolásának szerepét. A sokféle merevlemezes adattároló megoldás közűl a hálózaton keresztül elérhető RAID házak jelenthetik a megoldást. Ezek a megoldások egyre inkább hasonlítanak egy teljes értékű, sok mindent tudó szerverre, azzal a különbséggel, hogy webes felületen keresztűl egyszerűen, Magyar nyelven állíthatóak.
Manapság már képesek kiszolgálni akár otthoni multimédia rendszerünket vagy akár mobil eszközeinket is elláthatják tartalommal a távolból is.

Ebben a kategóriában a Synology által gyártott termékcsoportot ajánljuk, a következő indokok miatt:
★teljesen magyarított menürendszer
★az összes (Apple, Windows, Linux) átviteli protokollt ismeri és alkalmas nem csak tárolásra, hanem a közvetlen arról megnyitott (pl. Adobe) dokumentumokkal való munkára is. iSCSI képes.
★iTunes stream, iPhoto, AirPlay szerverként is működik, támogatja az iOS eszközöket (iPhone, iPad) WebDav-on keresztül.
★csendes, energiatakarékos, időzíthető üzemeltetéssel.
★beépített FTP és torrent kliens
★opcionálisan a külvilág felöl is elérhető az interneten keresztül.
★Menet közben cserélhetőek a meghibásodott merevlemezek.
★Biztonsági, intelligens kameraszerverként is működik -IP kamerákkal- ami iOS eszközökkel is monitorozható.
★e-mail, SMS, Skype értesítés az esetleges meghibásodásokkal kapcsolatban


★Másik külső egységre történő biztonsági mentés
★Egyszerű frissíthetőség, PlugIn-os szolgáltatásbővíthetőség (akár web, adatbázis vagy levelezőszerver)

…és még sok minden másért, a manapság kapható egyik legjobb választásként kínálkozik.
További információk: https://www.synology.com/hu-hu/