A NEOMAX Kft. elődje a Neomax Bt. kisvállalkozásként jött létre. Fő profilunk az első sorban Apple technológiákra alapuló rendszerek tervezése, értékesítése és üzemeltetése. Ismereteinket 1992-óta folyamatosan bővítve, a vállalati és otthoni környezet igényit figyelembe véve próbálunk költségkímélő, mégis a magas elvárásoknak is megfelelő megoldásokat találni a számítástechnika minden területén.

Beszállítóinkat és partnereinket a hosszú évek alatt sikerült úgy megválasztanunk, hogy azokkal kölcsönösen együttműködve maximálisan megfejelünk egymás elvárásainak.


Számítógépek és tartozékok forgalmazása

Termékeinket és beszállítóinkat úgy választottuk meg, hogy vásárlóinknak a legmagasabb minőségi követelményeket tudjuk nyújtani. A hosszú távú üzleti kapcsolat reményében eladásainkat folyamatos, igény szerinti technikai támogatással segítjük. A számítógépes részegységektől a sok gépes rendszerek leszállítását és üzembe helyezését tudjuk vállalni.

Igyekszünk kedves ügyfeleinknek, már a vásárlás előtt segíteni a helyes megoldások kiválasztásában.

Specialitásunk a kifejezetten kiadványszerkesztésre és számítógépes grafikára alkalmazott gépek, rendszerek tervezése és leszállítása. Kívánság szerinti oktatása, betanítása.


Szerviz

A gépek eladásán kívül szervíztevékenységet is folytatunk. Az egyes gépek, illetve nagyobb rendszerek javítására, integrációjára, hálózati problémákra  kínálunk megoldásokat.

Mind az Apple termékek mind a Windows alapú rendszerek tekintetében több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk.

Vállaljuk irodai, vagy nem egy területen elhelyezett gépek összekötését, internetes kapcsolatainak kialakítását.

Hosszú időre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezünk a kiadványszerkesztéssel, és az internetes problémák megoldásával kapcsolatban.


Webhosting

Weblapok elhelyezése, email postafiókok, biztonsági mentések, tárhelyek személyre szabott árakkal. Szaktanácsadás, ügyintézés, szerviz. Részletek itt.


IT tanácsadás

A sokféle gép, periféria, kiegészítő és számítástechnikai megoldás között nagyon sokan nem tudnak eligazodni. Tudásunkat adjuk egy jól kezelhető, ám minden igényt kielégítő rendszer kialakításához, ahol a megbízhatóságon felül az ár/érték arányt is figyelembe vesszük és iény szerint segítünk megtervezni és kialakítani irodai vagy otthoni IT rendszereket.

Elérhetőség:
Telefon : 06-30-279-5909 Telefax : (36-1) 323-0-323 Email : tamas (kukac) neomax (pont) hu
ILevelezési cím : 2310 Szigetszentmiklós, Futórózsa u. 6